Zorgportaal

Inmiddels bevat Peridos gegevens van ongeveer 6000 zorgverleners en meer dan 1,5 miljoen zwangerschappen. Om deze gegevens optimaal te beveiligen is er voor Peridos een veiligere manier van inloggen geïntroduceerd via Topicus Zorgportaal. Op deze pagina vindt u de benodigde documenten, handleidingen en informatie.

 

Achtergrondinformatie
Meer informatie over twee factor authenticatie en waarom het belangrijk is om dit voor Peridos te gebruiken vind u in het document Algemene informatie twee factor authenticatie.

Handleidingen
Instructie voor Vrumun gebruikers
Instructie voor Orfeus gebruikers: vanuit Orfeus 4 is het mogelijk om via SSO in Peridos in te loggen, neem contact op met de Orfeus helpdesk hierover (orfeus@orfeus.nl)
Beschrijving registratie Zorgportaal (voor niet-Vrumun gebruikers)
Beschrijving voor beheer van het eigen Topicus zorg account

Bestellen hardware tokens
Om één of meer hardware tokens (maximaal 5) te bestellen kunt u het bestelformulier invullen. U vindt hier ook u meer informatie over het bestel- en verstuurproces.

Vragen of problemen?
Meer informatie over een aantal bekende vragen en problemen vindt u op de pagina met veelgestelde vragen. Vindt u daar niet het antwoord wat u zoekt, neem dan contact op met de Peridos helpdesk via helpdesk@peridos.nl of via het beveiligde webformulier. Dit geldt voor alle vragen over Zorgportaal en hardware tokens, of bij problemen met de registratie of het inloggen.