Zorgportaal

Inmiddels bevat Peridos gegevens van ongeveer 6000 zorgverleners en meer dan 1,5 miljoen zwangerschappen. Om deze gegevens optimaal te beveiligen is er voor Peridos een veiligere manier van inloggen geïntroduceerd via Topicus Zorgportaal. Op deze pagina vindt u de benodigde documenten, handleidingen en informatie.

 

Achtergrondinformatie
Meer informatie over twee factor authenticatie en waarom het belangrijk is om dit voor Peridos te gebruiken vind u in het document Algemene informatie twee factor authenticatie.

Handleidingen
Instructie voor Vrumun gebruikers
Instructie voor Orfeus gebruikers: vanuit Orfeus 4 is het mogelijk om via SSO in Peridos in te loggen, neem contact op met de Orfeus helpdesk hierover (orfeus@orfeus.nl)
Beschrijving registratie Zorgportaal (voor niet-Vrumun gebruikers)
Beschrijving voor beheer van het eigen Topicus zorg account

Bestellen hardware tokens

Ondersteuning op Digipass GO 6 stopt per 1 juni.

Oude tokens: 

De samenwerking met de uitgever van de Digipass GO 6 tokens stopt per 1 juni 2024 Dit betekent dat we vanaf 1 juni onderstaande Digipass GO 6 tokens dus niet meer ondersteunen:

Nieuwe token: 

Gebruik je één van bovenstaande tokens? Dan moeten deze tokens vervangen worden voor nieuwe tokens. We zullen overstappen op de Feitian Technologies OTP c200 tokens en deze zien er zo uit:

 

Deze tokens kan u zelf bestellen via fidosecurity.nl Na de aanschaf kunt u zelf deze tokens activeren voor gebruik.

Meer informatie over het nieuwe bestel- en activeringsproces is te vinden op deze pagina: (zie handleiding in bijlage)

Vragen of problemen?
Meer informatie over een aantal bekende vragen en problemen vindt u op de pagina met veelgestelde vragen. Vindt u daar niet het antwoord wat u zoekt, neem dan contact op met de Peridos helpdesk via helpdesk@peridos.nl of via het beveiligde webformulier. Dit geldt voor alle vragen over Zorgportaal en hardware tokens, of bij problemen met de registratie of het inloggen.